Toužíte po bydlení u moře?

Jestli chcete bydlet u moře, odkud chcete i nadále dojíždět za rodinou a přáteli sem do ČR, potřebujete sehnat nemovitost, která je v dojezdové vzdálenosti. Chorvatsko je ideální volba, protože je nám blízké jak svou kulturou, tak i zeměpisnou polohou. Cesta od nás do Chorvatska trvá pár hodin, a proto si mnoho lidí vybírá právě tuto zemi. A nejspíš i vy jste tady minimálně jednou na dovolené byli. Kdo tady nebyl, jako by nežil. 🙂

chorvatsko dubrovnik

Co můžete sehnat?
Nakupovat nemovitost v zahraničí, kde neumíte jazyk, nikoho zde neznáte a neznáte ani právní a realitní předpisy, může být poměrně velký risk, který vás může stát v konečném důsledku hodně peněz. Pokud chcete koupit byt právě tady, aniž byste riskovali nějaký problém, svěřte se do našich rukou. Nabízíme prodej nemovitostí v Chorvatsku
https://www.najadranu.cz/prodej/, za které se můžeme osobně zaručit, protože se známe s majitelem stavební firmy. Pravidelně se zde staví apartmánové domy, kde najdete několik moderní apartmánů. Ty jsou plně vybaveny, a chybí jim jen kuchyňská linka.

Samozřejmostí je plně vybavená koupelna, klimatizace, venkovní žaluzie a parkovací místo. Byty jsou velké tak akorát, a možná budou o něco větší než ten, kde žijete dosud v ČR. Investice do nemovitosti v Chorvatsku se vyplatí, protože získáte svůj vlastní byt kousek od pláže, který můžete smí využívat, a nebo ho pronajímat. Pokud se rozhodnete byt pronajímat turistům, vytvoříte si pravidelný pasivní příjem.

bankovky eura

Nabízíme vám kompletní servis od prohlídky až po přepis nemovitosti, zajišťujeme veškerý právní servis, a garantujeme vám, že s bytem budete spokojeni. Velkou výhodou je u nás fakt, že jsme rodilí Češi, kteří zde žijí několik let, a proto máme zkušenosti, umíme místní jazyk a vyznáme se nejen v realitním trhu, ale i v právních předpisech. Pokud chcete vsadit na jistotu, vyberte si náš.

Author: